Nyheter info FMS
Cross & enduro Skola


Info crosskolan 2023

Finspångs Motorsällskap Crosskola

FMS har en crosskola i flera steg där vi ständigt uppdaterar för att möta den skara barn och unga som vill börja eller fortsätta en utvecklingsresa tillsammans med oss. Vi är måna om att det finns grupper som kan ta hand om medlemmar hela vägen. Krav för medverkan är viljan att lära och engagera sig.
 
Just idag är Crosskolan 3 steg där 1 och 2 är ren ungdomsidrott och steg 3 en blandning av ungdom och vuxen.

- Crosskolan 1.0 är vår vanliga söndagscrosskola med start 14:30. Den är alla ungdomar med crossintresse välkomna. Här får max 125cc medverka pga tillstånd. All verksamhet bygger på att man är medlem och betalat sin crosskoleavgift. Detta sker på BG 322-6230 eller Swish 123 440 5346, ange persnr och avgiften avser kalenderåret 2023  Avgiften hittar ni på vår hemsida.

- Crosskolan 2.0 är vårt nästa steg och gäller alla barn och ungdomar med tävlingsambition (65cc och 85cc).
Avgift för medverkan är 150 sek/tillfälle och betalning sker på plats och går direkt till de inhyrda tränarna. Medlemskap är ett krav.
- Crosskolan 3.0 är steget in mot att bli en vuxen crossåkare. Där samlar vi alla 85U, 125U och Breddåkare. Avgift för medverkan är 150 sek/tillfälle och betalning sker på plats och går direkt till de inhyrda tränarna. Medlemskap är ett krav.
 
Hoppas vi ses  på Eliantorp fulla av energi och åklust.

//Tränarna